*...:: Hacking-TeaM ::...*
Un Forum cu si despre tot ce ai nevoie ca statul in fata calculatorului sa fie o distractie Garantata ... Asezati-va, Relaxati-va si Bucurati-va de Spectacolul oferit de Hacking-TeaM
Lista Forumurilor Pe Tematici
*...:: Hacking-TeaM ::...* | Inregistrare | Login

POZE *...:: HACKING-TEAM ::...*

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
*...:: Hacking-TeaM ::...* / Deva Hunedoara Straja Uricani Vulcan / Uricani - harta Uricani  
Autor
Mesaj Pagini: 1
☻SirVic☻
-=[Administrator]=-

Din: Murfatlar
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 395
Orasul Uricani, este situate in partea de sud-vest a Depresiunii Petrosani, la poalele muntelui Retezat, pe Jiul de Vest, la altitudinea de 650-725 de metrii, fiind orasul cu cea mai mare suprafata din Romania.
Coordonate geografice : meridianul 23 si 25’ longitudine estica si paralela 45 si 45’ latitudine nordica, fata de meridianul Greenwitch si face parte din cadrul Carpatilor Meridionali, denumita Presiunea tectanoeroziva « valea Jiului » sau « Petrosani »
Localitatea este dominata de culmile muntoase Retezat si Valcan, cu o deschidere larga spre est si tot mai ingusta, spre vest.
Orasul Uricani se afla la 29km de Petrosanisi 125 km de localitatea Deva, resedinta judetului Hunedoara, accesul spre Uricani fiind facut prin intermediul drumului national 66A, la care se lucreaza in vederea facerii legaturii cu statiunea Herculane.
Uricaniul este poarta de intrare in Parcul National Retezat, o bijuterie a naturii, cu un relief salbatic, ce ofera privirii imagini inegalabile, creste cu custuri dantelate si multe caldari glaciare. Retezatul are peste 20 de varfuri si peste 2000 de metrii altitudine, cel mai inalt fiind Peleaga, 2509m. Aici se intalnesc peste 80 de lacuri glaciare, cel mai mare din tara fiind lacul Bucura. De asemenea putem intalnii aspecte peisagistice diferite, zone carstice cu multe pesteri, abrupturi, chei,cascade,avene, forme glaciare, puncte de belvedere, etc.
Conditii de recreere la toate altitudinile :
-Pensiunea « Retezat », aflata la Campul lui Neag, langa paraul Rachitei, la cota 855m altitudine, este un modern stabiliment, dotat cu tot confortul. Pensiunea dispune de camere cu doua si trei paturi si un restaurant bine asortat.
-Complexul turistic « cheile butii », construit in stil traditional, are 5 constructii tip cabana, restaurant tip rustic si un peisaj deosebit.
-Motel Valea de Pesti, o perla turistica, la 8km de Uricani, dispune de peisaje mirifice, fiind pe malul lacului de acumulare Valea de Pesti, lac cu suprafata de 16 hectare, la 3 km de Pestera de Gheata.
-Cabana Buta, aproape de Taul Butii, ofera popas, masa si odihna tuturor turistilor care vin sau pleaca spre lacurile din retezat...

Uricani Google Maps

Uricani Yahoo Maps


_______________________________________
Contact: 0764302724 || Y!M: HaCkinG_SirVic || Asculta Live

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la